Луната е в знак Лъв до 08:19ч на 13 септември. Луната се намира в дома

...
Луната е в знак Лъв до 08:19ч на 13 септември.
Луната се намира в дома
Коментари Харесай

Конфликтен ден, предразполагащ към загуби

Луната е в знак Лъв до 08:19ч на 13 септември.

Луната се намира в дома на Слънцето. Емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Хората по-често са склонни да проявяват достойнство, благотворителност, да се хвалят, дават се доста обещания. Мъжете са склонни да се държат по джентълменски, доминира огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет е висок. Любовните връзки стават по-страстни и сантиментални. Подходящо за приятелски срещи, флиртове. Сега хората са по-склонни да харчат пари, в сравнение с да икономисват. Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите. 

Лунен календар: 26-ти лунен ден от 02:58ч на 11 септември до 04:02ч на 12 септември

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Контактите в този ден би трябвало да бъдат лимитирани допустимо най-вече, да се общува само когато е належащо или с надеждни хора. Да се избягвасуматохата в извършването на покупки, клюките. По-добре е да се пестят пари - има заплаха да бъдат пропилени или изгубени. 

Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни. 

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. 

През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе по-скоро загуби и щета. Не се предлага физическо натоварване. Не би трябвало да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време да почивате и да не хабите силите си. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, само че в случай че ви е мъчно, можете да консумирате риба, яйца, морски блага и гъби.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата през днешния ден имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – значи просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР